ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η θέρμανση του μέλλοντος σήμερα σπίτι σας

25 χρόνια εμπειρίας, στην IDEALTHERM εξειδικευόμαστε στις εγκαταστάσεις συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης και δροσισμού, προσφέροντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις με τα πιο αξιόπιστα και εγγυημένα υλικά κατασκευής.

Για κάθε μας έργο συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες του κόσμου, όπως η REHAU, προσφέροντας εγγύηση υλικών και κατασκευής σε κάθε μας πελάτη και έργο που αναλαμβάνουμε. Πάντα σε συνεργασία με τον αναθέτη, ιδιώτη ή επαγγελματία, εκπονούμε επαγγελματικές και επιστημονικές μελέτες και σχεδιασμούς εγκαταστάσεων επιδιώκοντας τη διατήρηση του κόστους έργου εντός αρχικού προϋπολογισμού, ενώ ακόμα και μετά την υλοποίηση παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες after sales.

Βασικό μας πιστεύω είναι η δημιουργία έργων με επίκεντρο τον άνθρωπο. Έργα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, που αξιοποιούν τις τεχνολογικές εξελίξεις και προσφέρουν στους πελάτες μας πέρα από το πιο αποδοτικό και υγιεινό σύστημα θέρμανσης, σιγουριά και εμπιστοσύνη για μια ολόκληρη ζωή.

Εκτίμηση & Συμβουλευτική Καθοδήγηση

Θα κατανοήσουμε άμεσα τις ανάγκες σας και θα βρούμε την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς.

Γραφεία IDEALTHERM & Έκθεση

Περάστε από τα γραφεία μας και περάστε στην νέα εποχή θέρμανσης και θαλπωρής.

Για οποιαδήποτε απορία γύρω από την καινοτομική τεχνολογία της ενδοδαπέδιας θέρμανσης, μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε.

Στα γραφεία μας, στην Ερμιόνης 5, στην Κηφισιά, έχουμε όλη την άνεση, τη διάθεση και το χρόνο για να σας ενημερώσουμε για τα πλεονεκτήματα των συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης, να σας πληροφορήσουμε για τα βασικά συστήματά της, να σας παρουσιάσουμε παραπλήσια έργα που έχουμε αναλάβει και να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες του χώρου ή των σχεδίων σας, προσεγγίζοντας με τον πιο αξιόπιστο και επαγγελματικό τρόπο το κόστος του έργου.

Περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε την τοποθεσία στον χάρτη επισκεφτείτε την σελίδα Επικοινωνία