Κεντρικό Σύστημα Καθαρισμού

Η επιτομή για καλύτερο καθαρισμό και πιο υγιεινή ατμόσφαιρα

Απολαύστε έναν πιο υγιεινό, αποτελεσματικό και ενεργειακά αποδοτικό τρόπο καθαρισμού των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ή των γραφείων σας, επιλέγοντας σκούπισμα με την ηλεκτρική σκούπα Vacuclean της Rehau και με μια απλή εγκατάσταση κεντρικής μονάδας απορρόφησης.

Το άκρως αυτό αποδοτικό σύστημα αποτελείται από την ηλεκτρική σκούπα, την κεντρική μονάδα και το ηχομονωτικό σύστημα σωληνών και εξαρτημάτων Raupiano Plus.

H κεντρική μονάδα τοποθετείται εκτός των χρηστικών χώρων, για παράδειγμα στο υπόγειο. Τοποθετούνται θυρίδες απορρόφησης σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Όταν το σύστημα μπει σε λειτουργία με την σύνδεση των σωληνών, η σκόνη μεταφέρεται στην κεντρική σκούπα, φιλτράρεται και διοχετεύεται στο περιβάλλον.

Πέραν του απόλυτα υγιεινού καθαρισμού, μια και ο αέρας με μικροσωματίδια σκόνης είναι αλλεργιογόνος, το κεντρικό σύστημα προσφέρει και αμέτρητα άλλα πλεονεκτήματα όπως:

  • Απλότητα και ευκολία στη χρήση, χωρίς καλώδια και μετακίνηση εξαρτημάτων
  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Σταθερή υψηλή απόδοση και οικονομία αφού χρησιμοποιείται το κεντρικό φίλτρο απορρόφησης και όχι φίλτρα μιας χρήσης
  • Ευρεία γκάμα αξεσουάρ και ανταλλακτικών αλλά και τρεις διαφορετικές επιλογές μοντέλου σκούπας ανάλογης ισχύος με τον χώρο (κατοικία, συγκρότημα κατοικιών, γραφεία, βίλες ή εμπορικά κέντρα).

Αμεσότητα & Αξιοπιστία

Κατανοώντας τις ανάγκες σας, βρίσκουμε την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς!