Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Δροσισμός

Ενδοδαπέδια Θέρμανση - Δροσισμός

Αυτονομία, θαλπωρή, άνεση σε κάθε σας βήμα.

Σκεφτείτε το χώρο σας απελευθερωμένο από τους περιορισμούς των σωμάτων θέρμανσης. Σκεφτείτε σε κάθε σας βήμα να απολαμβάνετε την υγιεινή θερμική θαλπωρή που δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα και δεν δημιουργεί αίσθημα θερμικού κορεσμού η έλλειψης. Σκεφτείτε το πλεονέκτημα της τέλειας κατανομής θερμότητας στο χώρο με μηδενική απώλεια ενέργειας.

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα οφέλη που προσφέρει στη καθημερινότητά μας ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Η καινοτομία στις εφαρμογές θέρμανσης, που έχει καταγωγή στην αρχαιότητα και συνεχή τεχνολογική εξέλιξη στις ημέρες μας.

Στηρίζεται στην τοποθέτηση σωληνών εντός του δαπέδου, στους οποίους κυκλοφορεί νερό θερμοκρασίας από 30ο έως 45ο C. Έτσι το δάπεδο μετατρέπεται σε πηγή ομοιόμορφης, πλούσιας και ποιοτικής θέρμανσης για κάθε cm2 του χώρου, ενώ η θερμότητα καθώς προσφέρεται από τα πόδια στο κεφάλι δημιουργεί το αίσθημα της άνεσης και της θαλπωρής που δεν μας επιβαρύνει.

Πέρα του υγιεινού τρόπου θέρμανσης του χώρου μας, ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας καθώς η απώλεια θερμότητας είναι μηδενική, αφού δεν παρέχεται από μεμονωμένα ή απομακρυσμένα στο χώρο θερμαντικά σώματα (καλοριφέρ, τζάκι ή σόμπα). Είναι μια τεχνολογία απόλυτα φιλική προς το περιβάλλον (το γιατί δεν το έχω καταλάβει, να κάνουμε μια συζήτηση), που σέβεται τις ανθρώπινες ανάγκες ή αδυναμίες όπως αλλεργίες, δύσπνοια κ.α., ενώ αισθητικά απελευθερώνει τις αρχιτεκτονικές επιλογές μας καθώς δεν υπάρχει ο περιορισμός που επιβάλλει η τοποθέτηση άλλων θερμαντικών σωμάτων.

Η IDEALTHERM, χάρη στην τεχνογνωσία της, στην εξειδίκευσή της αλλά και την πάνω από 15 χρόνια εμπειρία της στον τομέα αυτό, αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων ενδοδαπέδιας θέρμανσης, τόσο σε μεμονωμένους χώρους όσο και σαν συνολικό σύστημα θέρμανσης για ιδιωτικές κατοικίες, για δημόσια κτήρια αλλά και για βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Μέθοδοι Εγκατάστασης Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης

Διαβάστε περισσότερα για τις διάφορες μεθόδους εγκατάστασης Συστημάτων Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης. Μαζί μπορούμε να επιλέξουμε την μέθοδο που ταιριάζει περισσότερο σε κάθε περίπτωση κτιρίου. Μάθετε περισσότερα για τα Συστήματα Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης διαβάζοντας τις συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις.

Στην IDEALTHERM μπορούμε επίσης να κάνουμε συντήρηση και καθαρισμό σε εγκατεστημένα Συστήματα Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης.

Σύστημα IDEAL

Ενδοδαπέδια Θέρμανση χαμηλού ύψους

Θέρμανση κι Απόδοση σε χρόνο ρεκόρ!

Το σύστημα Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης που σας προσφέρει τόσο γρήγορη θέρμανση του χώρου σας, ώστε να μπορείτε να τον απολαύσετε μεσα σε λίγα λεπτά από την είσοδο σας. Απόλυτα Μελετημένο και ειδικά σχεδιασμένο για την αμεσότερη απόδοσή του.

Περισσότερα

Σύστημα Πλάκας Tacker

Ενδοδαπέδια θέρμανση με σύστημα πλάκας tacker

Θερμομόνωση, Ηχομόνωση και Ευκολία, ήδη κατα την Ανέγερση

Γρήγορο και άνετο στην τοποθέτησή του χάρη στο καρφωτικό εργαλείο Tacker Multi, ευέλικτο στην τοποθέτηση σωληνών σε αποστάσεις πολλαπλάσιες των 5cm, με πλάκες που συνδυάζουν θερμομόνωση και ηχομόνωση και στηρίγματα ειδικού τύπου που δεν μετακινούνται, το σύστημα πλάκας Tacker REHAU αποτελεί την πλέον ασφαλή επιλογή κατά την ανέγερση της κατοικίας.

Περισσότερα

Σύστημα Ράγας Raufix

Σύστημα Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης Ράγας Στήριξης REHAU-RAUFIX

Η ιδανική επιλογή για μεγάλες επιφάνειες

Απλό στη δομή του, γρήγορο, ευέλικτο και ακριβές στην τοποθέτησή του, με συνεκτική στερέωση του σωλήνα και δυνατότητα επέκτασης, το σύστημα ράγας RAUFIX ενδείκνυται για ενδοδαπέδια θέρμανση-δροσισμό μεγάλων επιφανειών.

Περισσότερα

Πλάκας Κόμβων Vario

Ενδοδαπέδια θέρμανση με σύστημα πλάκας κόμβων Vario IDEALTHERM

Σχεδιασμένο να παρακάμπτει εμπόδια

Με δυνατότητα αλλαγής κατεύθυνσης από 15ο έως 180ο, ωφέλιμο φορτίο έως και 80kN/m2, και μεταβλητές αποστάσεις τοποθέτησης πολλαπλάσιες των 5cm, το σύστημα πλάκας κόμβων vario εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία στην τοποθέτηση και ενδείκνυται για περιπτώσεις όπου πρέπει να παρακαμφθούν εμπόδια ή να υπάρχει ευέλικτη τοποθέτηση.

Περισσότερα

Μεταλλικού πλέγματος

Ενδοδαπέδια με σύστημα μεταλλικού πλέγματος

Απεριόριστες δυνατότητες, άρρηκτη στήριξη.

Εύκολο και γρήγορο στην τοποθέτησή του, με απεριόριστη δυνατότητα τοποθέτησης περιστρεφόμενου κλιπ, το σύστημα μεταλλικού πλέγματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα από την επιλογή μόνωσης.

Περισσότερα

Χαμηλού Ύψους

Ενδοδαπέδια Θέρμανση χαμηλού ύψους

Σύντομος χρόνος κατασκευής με την κορυφαία ποιότητα

Αν αναζητάτε τον ταχύτερο χρόνο κατασκευής ενός συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης για το χώρο σας με τον πιο επαγγελματικό τρόπο και την κορυφαία ποιότητα αλλά και απόδοση, η λύση της IDEALTHERM είναι η πλάκα βάσης ΤS 14.

Περισσότερα

Καρφωτό Ξύλινο Δάπεδο

Ενδοδαπέδια Θέρμανση με καρφωτό ξύλινο δάπεδο

Ευχάριστη Θέρμανση, Άνεση στην Ανακαίνιση

Σε όλους μας αρέσει να ζούμε σε ένα χώρο θερμοκρασιακά ευχάριστο και ποιοτικό, με επιλογές που δεν θα μας δεσμεύουν ή θα μας προβληματίζουν όποτε χρειάζεται να κάνουμε μια ανακαίνιση. Γι’ αυτό μια από τις λύσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης που προτείνονται από την IDEALTHERM είναι η περίπτωση του καρφωτού δαπέδου.

Περισσότερα