Ενδοδαπέδια Καρφωτό Ξύλινο Δάπεδο

Ευχάριστη Θέρμανση, Άνεση στην Ανακαίνιση

Σε όλους μας αρέσει να ζούμε σε ένα χώρο θερμοκρασιακά ευχάριστο και ποιοτικό, με επιλογές που δεν θα μας δεσμεύουν ή θα μας προβληματίζουν όποτε χρειάζεται να κάνουμε μια ανακαίνιση. Γι’ αυτό μια από τις λύσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης που προτείνονται από την IDEALTHERM είναι η περίπτωση του καρφωτού δαπέδου. Μία λύση που προσφέρει την πλέον ευχάριστη και ομοιόμορφη θέρμανση της επιφάνειας του δαπέδου, ευκολία στη συναρμολόγηση, αντοχή στο χρόνο και ελευθερία στο σχεδιασμό του κτιρίου αλλά και άνετη ανακαίνιση που δεν απαιτεί το ξήλωμα/αποσυναρμολόγηση του συστήματος που έχετε ήδη εγκαταστήσει.

Χωρίς να καταπονεί την κατασκευή οροφής, το καρφωτό δάπεδο προσφέρει μεγάλη ελευθερία στο σχεδιασμό του σώματος του κτιρίου, ενώ διαχωρίζεται από το σύστημα ενδοδαπέδιας αφήνοντας μεγάλη ελευθερία και άνεση στις περιπτώσεις ανακαίνισης ή αντικατάστασης του. Η χρήση του ανθεκτικού σωλήνα RAUTHERM εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής, η ευκαμψία και η προδιαμορφωμένη του μόνωση, γρήγορη και απλή συναρμολόγηση, ενώ η τοποθέτηση σε σχήμα μαιάνδρου εξασφαλίζει ομοιόμορφο προφίλ θερμαντικής απόδοσης.

Με σύστημα μόνιμα στεγανής πρεσαριστής σύνδεσης χωρίς ο-ρινγκ, και εξασφαλισμένες αποστάσεις χάρη στη ράγα RAUFIX, ο χρόνος ζωής του συστήματος είναι ιδιαίτερα ψηλός καθώς λόγω κατασκευής εκμηδενίζονται οι πιθανότητας βλάβης ή φθοράς. Μια επιλογή που εξαφανίζει τα πεδία ανάκλασης της θερμοκρασίας χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και μένει «καρφωμένη» στο μυαλό όσων την έχουν επιλέξει ως η ιδανικότερη!

Αμεσότητα & Αξιοπιστία

Κατανοώντας τις ανάγκες σας, βρίσκουμε την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς!