Επιτοίχια Θέρμανση – Δροσισμός

Απόδοση, οικολογία και θαλπωρή απ’ όλες τις πλευρές

Αναλογιστείτε πόσο διαφορετική γίνεται η καθημερινότητά μας, με επιλογές θέρμανσης και δροσισμού που εκμεταλλεύονται τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας και μας προσφέρουν την ιδανική θερμική θαλπωρή με το χαμηλότερο οικονομικό κόστος.

Αυτά είναι μόνο κάποια από τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρουν τα συστήματα επιτοίχιας θέρμανσης και δροσισμού που ενεργοποιούν θερμικά τα πλαίσια-τοίχους ενός χώρου. Μια επιλογή που εξασφαλίζει πολλαπλές λύσεις για εφαρμογές χαμηλής θερμοκρασίας. Μια επιλογή φιλική για το περιβάλλον, αλλά και 100% αποδοτική για εμάς από όποια πλευρά κι αν το δούμε και σε όποια πλευρά βρεθούμε.

Ο τρόπος λειτουργίας ενός τέτοιου συστήματος είναι απλός: Η μετατροπή των τοιχωμάτων ενός χώρου σε πηγές θερμότητας έχει σαν αποτέλεσμα να εκπέμπεται θερμότητα ή ψύξη στο χώρο χωρίς να επηρεάζεται ο αέρας, ο οποίος λόγω της χαμηλότερης πυκνότητάς του ανεβαίνει ψηλότερα, μεταφέροντας την επιθυμητή θερμοκρασία στην ανούσια περιοχή της οροφής με απώλεια 2 με 3 βαθμών.

Συνολικά με μια ματιά τα πλεονεκτήματα των συστημάτων επιτοίχιας θέρμανσης και ψύξης είναι τα εξής:

  • Ιδανικό θερμοκρασιακό προφίλ με συντελεστή απόδοσης περίπου 99%
  • Ποιοτική θερμαντική θαλπωρή που δεν δημιουργεί ξηρότητα και αφύγρανση του χώρου
  • Σύντομο χρόνο προθέρμανσης και ταχύτατη αποδοτικότητα
  • Χαμηλό κόστος κατανάλωσης σε σχέση με τις συμβατικές μορφές θέρμανσης και ψύξης
  • Απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς δεν ρυπαίνει την ατμόσφαιρα με ρύπους-προϊόντα καύσης.

Στην IDEALTHERM, αναλαμβάνουμε χάρη στην εμπειρία μας αλλά και την τεχνογνωσία μας, τόσο τη μελέτη που καταδεικνύει τις ανάγκες του χώρου σας και την επιλογή των ιδανικών υλικών και σωμάτων που θα προσφέρουν την υψηλότερη απόδοση, όσο και το σύνολο των εργασιών και των εγκαταστάσεων που απαιτεί ένα σύστημα επιτοίχιας θερμάνσης.

Αμεσότητα & Αξιοπιστία

Κατανοώντας τις ανάγκες σας, βρίσκουμε την πιο συμφέρουσα λύση για εσάς!